Szórakozás

VV Laci Európa legmegalázottabb férfija

Laci állítása szerint nem verte a nejét, a nő viszont folyamatosan bántotta és megalázta őt. A sikkasztásról sem tud semmit.

A ValóVilág6 első párbajának vesztese, VV Laci tegnap este kényszeredett mosollyal az arcán nyilatkozott a Hír24-nek. A negyvenéves üzletember nem gondolta volna, hogy ilyen hamar kidobják a Villából, de arra talán méginkább nem számított, hogy napvilágra kerül állítólagos sikkasztási és nőverési ügye. Amelyekből szerinte ráadásul egy szó sem igaz, sőt.

“Nem bántottam a volt páromat, ő bántott engem folyamatosan. Megalázott úgy, ahogy egy férfit lehet. Szerintem Európában engem aláztak meg a legjobban. Több férfivel volt a házasságunk alatt. Áprilisban vettem el, de már júliustól volt kapcsolata egy úriemberrel. Azt hiszem hat férfival csalt meg. Fizikálisan is bántalmazott. A nők legegyszerűbb fegyvere a karmolás, egy esetben a fia ugrott közénk, hogy ne történjen meg. Kétszer meg is harapott” – mondta a Hír24-nek Laci, aki a 40 milliós sikkasztásról sem tud.

“Erről az ügyvédem tudna bővebben nyilatkozni, de nem igaz. (…) Érdeklődéssel és izgalommal várom a per végét, mert tudom, hogy ártatlan vagyok” – tette hozzá a VV6 legidősebb játékosa, aki biztos abban, hogy a hazugságáradat miatt esett ki.

Olvasói sztorik