Szórakozás

VV6: Laci vagy Krisztián menjen haza?

Ma este lesz a VV6 első párbaja. A Hír24 olvasói pedig szavazhatnak arról, hogy a súlyos ügyekbe keveredő Laci, vagy eddig nem túl sokat mutató Krisztián menjen-e haza.

Ilyen még nem volt! A szerdai kiválasztás után azt kérdeztük az olvasóinktól, hogy Laci vajon győzni fog-e a ma esti párbajon. Az eredmény alapján úgy tűnik, hogy mindkét játékosnak ugyanakkora esélye van. Ugyanis a végeredmény 50-50 százalék lett.

Krisztián ellen szól, hogy eddig nem sokat láttunk tőle, de ez nem is csoda, hisz utolsóként költözött a villába. A karaktere ugyanakkor érdekes, idővel még kiforrhat. Azt hangoztatja, hogy őszintén felvállalja a véleményét és a konfliktusokat.

Fotók: RTL Klub / Nánási

A villában Laci az egyik legszimpatikusabb játékos, mindenkivel barátkozik, próbálja kiismerni őket, apáskodik és tényleg megnyerő. Ugyanakkor olyan, mintha kettős élete lenne. A külvilág számára már kiderült, hogy sikkasztási ügybe keveredett és olyan hírek is elterjedtek, hogy bántotta a feleségét. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy a VV6-ot nem azért nézik az emberek, mert bármit is szeretnének tanulni a játékosoktól, vagy azért mert a szereplők erkölcsi példát mutatnak. És hogy ki fog nyerni? Újra elindítjuk a szavazást…Már csak az a kérdés Krisztián vagy Laci? Laci vagy Krisztián?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik