Szórakozás

Álcsecsemő apja lett Somogyi Zoltán

Az RTL Klub műsorvezetője két napra "örökbefogadott" egy csecsemőszimulátort.

A baba két napig lesz Somogyi Zoltán felügyelete alatt. Ő és a 8:08 – Minden reggel műsor készítői az apák fontos szerepére szeretnék felhívni a figyelmet a gyermekvállalásban.

Amíg a műsorban a ByTheWay Bencéje és Olivére tisztába tettek óvatosan egy-egy csecsemőszimulátort, a szakértő, Gaál Péterné Elizabet minden mozdulatukra gondosan ügyelt.


Fotó: RTL Klub

Somogyi Zoltán azonban most két napra apukává vált, a műsor után bébihordóval vitte magával a “kis Olivért”. A csecsemőszimulátor egy speciális karkötőnek köszönhetően ismeri fel az azt viselő szülőt, jelen esetben apukáját. A műsorvezetőnek nem lesz könnyű dolga, ha a baba éjjel felsír, akkor is fel kell kelnie megnyugtatni. A szimulátor jelzi, ha éhes, büfiztetni is kell, és csak az ideiglenes szülő közelségében nyugszik meg. Ezzel biztosítja a karkötő, hogy a programban résztvevő személy tényleg felelősen foglalkozzon a rábízott “kicsivel”. Természetesen jó szülőként a kedd reggeli adásba is magával viszi a picit, így a nézők is láthatják, hogy boldogul apukaként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik