Szórakozás

Bemutatkozik az RTL Klub új műsorvezetője

televizio(960x640)(2).jpg (televízió, tévézés, )
televizio(960x640)(2).jpg (televízió, tévézés, )

A Hír24 Somogyi Zoltánnal, a 8:08 – Minden reggel című új műsor egyik házigazdájával beszélgetett.

Mint ahogyan azt a Hír24 elsőként megírta, jövő héttől 8:08 – Minden reggel címmel új ébresztőműsorral jelentkezik az RTL Klub. A reggeli műsorsávban két új arccal, Teszári Nórával és Somogyi Zoltánnal találkozhatnak majd a nézők. Nórát is láthattuk már magazinműsorokban és kulturális műsorokban, a nézőknek azonban talán mégis a TV2 képernyőjén már korábban befutott Somogyi Zoltán lehet ismerősebb.

Teszári Nóra és Somogyi Zoltán (Fotó: RTL Klub)

„Nagy örömmel fogadtam a felkérést, mert a televíziózás már nagyon hiányzott. A Juventusban már 17 éve dolgozom folyamatosan, de azért a tévézés mégiscsak másfajta kihívásokat jelent. Ez egy olyan kihívás, ami élménnyé teszi a munkát számomra. Emellett pedig annak is örülök, hogy Nórával is sok mindenben egy rugóra jár az agyunk, és hasonlóképp vélekedünk az élet nagy dolgairól” – mondta a Hír24-nek Somogyi Zoltán, aki most először próbálhatja ki magát televíziós reggeli műsor házigazdájaként.

„Múltkor lelkesen lemértem, hogy hány kilométerre található az otthonomtól a stúdió. Kiszámoltam, hogy mennyi időt vesz igénybe az út, és próbáltam alternatív útvonalakat is feltérképezni, hogy biztosan beérjek az élő adásba. Úgy számolok, hogy ha fél hat környékén felkelek, akkor az adásra kényelmesen beérek. És ebbe már azt is beleszámoltam, hogy sosem tudok elsőre felkelni: általában kétszer-háromszor ébreszt a telefonom reggelente” – árulta el Zoltán.

(Fotó: RTL Klub)

„A családom is nagyon örült, büszkék rám. Nem fogják megsínyleni a változást, ugyanannyi időm lesz rájuk, mint korábban. A rádiónál viszont lesznek változások és átszervezések, ugyanis segítőtársakat fogok kapni szerkesztők és technikusok személyében” – tette hozzá az RTL Klub új műsorvezetője, akivel hétfőtől találkozhatnak majd a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik