Szórakozás

VV6: Miért rúgták ki Simont valójában?

A Csodabogár kegyvesztett lett, behúzták a csőbe és kivágták, nekünk meg elmagyarázták, hogy mit láttunk, sőt, mi dönthettünk a sorsásról. Na persze. Összeesküvés-elméletektől sem mentes vélemény Hódos Hajnitól.

Tudom, hogy most már Az Első Párbaj miatt kéne lázban égni, de nem hagy nyugodni ez a Simon-ügy. Na nem magát a Csodabogarat sajnálom, nem tartozom a rajongói közé, valószínűleg azért, mert sem viccesnek, sem elvontnak nem tartom, ha egy huszonéves férfi fürdéshez színes madzagot köt a farkára, úgy általában meg masnikat a hajába, összefüggéstelenül motyog és növeszti a lábkörmét, én már csak ilyen vagyok. Attól sem tartok, hogy Simon kizárásával unalmassá válik a VV6, mivel eddig is az volt, sajnálom, de Charlotte jövendőbelije semmivel nem volt színesebb személyiség, mint a többiek, de ezzel a véleménnyel valószínűleg egyedül maradok. Nem okoz meglepetést, ez az ország Nagy Alekoszt is műveltnek és különösen intelligensnek tartotta, ugye.

Konteó, még!

A nagy kérdés, miért kellett Simonságnak eltakarodni a Villából? Gondolom, az nemcsak nekem világosabb a napnál, hogy nem a pólótépkedés miatt.

Először is, szögezzük le, én VV Vikit Simon helyében már a nadrág lerántása előtt elkezdtem volna agyonverni Mónikával, és előtte már a báránykát lenyomtam volna a torkán, de én egy igen érzékeny lélek vagyok. Ha konteókat gyártanék, az első feltételezésem az lenne, hogy Viki feladatba kapta a Simonság cseszegetését, ennyire rámenősen és tenyérbemászó módon magától nem provokálta volna. Kaptak már kellemetlen feladatot a Villalakók, Nádai VV Anikó parancsszóra írt rózsaszín tollal szerelmeslevelet Király L. Norbinak, hát Istenem. Szóval, az benne van a pakliban, hogy hülyét csinálnak magukból, a másikból, vagy felvállalnak megalázó helyzeteket. Nem kívánságműsor, ez a Való Világ.

A lóláb akkor is kilóg, mert a néző nem felejt és hiába tudja, hogy a szabályok ugyanazok (nagyjából) nem érti, mi történik a szeme láttára. És meg akarja érteni. Mert a következetlenség a dolgok rákfenéje.

Narancs, ási, cicifix, csula

VV Zsuzsi fogta magát és a vita hevében VV Olivérhez vágott pár narancsot és egy fél literes ásványvizet. Azonnal kivágták a Villából, szabályszegés miatt. VV Alekosz véletlenül felborította VV Lacit, székestül. Az véletlen volt, haladtunk tovább. Pár héttel később VV Baukó Éva csatakrészegen leköpte és leanyázta VV Jerzsit. Éva fenekébe napokig egy zabszemet sem, de valahogy úgy alakult, hogy nem alakult sehogy: elkenték-elviccelték a köpés-ügyet, olyan ügyesen és sikeresen, hogy a végén még Jerzsi is szégyenlősen és félszegen mosolygott rajta. Belefér, na. Barátok közt.

A VV5 Attilája a medencében tépte le VV Kinga fürdőruháját, mert az olyat csinált, ami Urának és Parancsolójának nem tetszett, ezen is átsiklottunk, máig sajnálom, hogy nem nevezték el szerelmes cívódásnak, mert így megy ez, ha egyszer a műsorvezetők valamit szerelemnek, barátságnak, szakításnak definiálnak, akkor az úgy van, és láthatjuk, egy-két hét alatt elfogadja a köz. Van most egy másik ilyen ügy is, de ez nem a belpolitika rovat.

Szóval, Simonság kegyvesztett lett, behúzták a csőbe és kivágták, mint macskát szarni, nekünk meg elmagyarázták, hogy mit láttunk, sőt, mi dönthettünk a sorsásról. Ingyenes applikációval. És ötvenhét százalék azt mondta, hogy kifele! Na persze. Én meg azt gondolok, amit akarok. Például azt, hogy az összefoglalóban egyetlenegyszer sem hangzott el Istenes Bence szájából az, meddig lehet erről szavazni. Az sem, mikortól. Tíz percig, öt percig, az összefoglaló végéig, az első reklámblokk közepéig? Emiatt én most azt hiszem, akkor állították le a szavazást, mikor éppen a „ki vele!” vezetett. Mert én is néző vagyok.

Van Mááááásik!

Így megy ez. VV Simonnal valamiért tele lett az RTL töke. Nekem is, a bemutatkozó film második percében, de én hiába ajvékolok a tévé előtt, ha nem akarom nézni, én csak egyet tehetek: megnyomom a piros gombot a távirányítón. De ha én csinálnám a Való Világot, nekem sem hiányozna a hátam közepére púpnak sem egy örök renitens, aki sorozatosan megszegi a szabályokat, akivel nem lehet szót érteni, mert hülyébbnek tetteti magát, mint amilyen hülye egyébként. Mert helyette van száz másik, itt van ez a LazaDévid, az affekta cukikuki, aki Londonban garázdálkodik, nyafogva beszél és ki tudja, hol találkozunk vele legközelebb, ha elkezdik cikizni a bőrnaciját.

Szó sincs itt nőverésről meg agresszióról. De azért nem lennék most VV Viki helyében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!