Szórakozás

Ezerrel kampányolnak a győzelemért a celeb-MILF-ek

Senki sem szereti a MILF kifejezést, mégsem akar lemaradni senki a versenyben. Hajrá, péntek délután eredményhirdetés!

Néhány napja tettük közzé szavazásunkat, amiben keressük az ország legszexibb celeb-MILF-jét. Eddig több mint tizennégyezer szavazat érkezett, többségük Rubint Rékára, aki a maga 34 százalékával jelenleg az első helyen áll. Őt követi Liptai Claudia, a harmadik helyen pedig jelen pillanatban Sarka Kata áll. Sokan elkezdtek kampányolni rajongói oldalukon, hogy a pénteki eredményhirdetés előtt még néhány szavazatot begyűjtsenek, bár a MILF kifejezést mindannyian igyekeznek kerülni.

“Többen is felhívtátok a figyelmemet arra, hogy engem is neveztek a legszexisebb celebek közé. Bár ezt a kifejezést nem szeretem, de az ismertséghez ez is hozzátartozik. Sok elismerést sikerült már együtt megnyernünk, most itt a lehetőség, hogy egy újabbat is begyűjthessünk ‘kis’ FB családunk ereklyéi közé. Köszönöm szépen, hogy tegnap ennyien szavaztatok rám!!! Még ma is tudtok szavazni!” – írta ki Facebook-oldalára Rubint Réka.

Időközben pedig Bálint Antónia is észbe kaphatott, ugyanis rajongói oldalán ő is szavazásra buzdítja a népet:

“Kedves mindenki!! Örömmel tapasztaltam, hogy engem is beneveztek az Ország legszexibb celeb-MILF-je elnevezésű versenybe. Bár nem szeretem ezt a kifejezést, azért ne legyek már utolsó!!! Segítsetek ebben, ha úgy gondoljátok, hogy a sexi kifejezés párosítható az én megjelenésemmel” – próbálja felrázni rajongóit Toncsi, akire rá is fér a támogatás, hiszen jelenleg sereghajtó a maga három százalékával.

Fotó: Morvai Tamás

A sereghajtók között van egyelőre Kiszel Tünde, Gombos Edina és Lilu is, akik eddig fejenként két százalékot kaptak a szavazatokból.

“Csak most vettem észre, hogy van egy ilyen szavazás, egy rajongóm szólt. Szerintem nem degradáló ez a kifejezés, és büszke vagyok rá, hogy ilyen jó kis mezőnyben szerepelek, annak ellenére, hogy nem vagyok már húszéves. A rajongóimtól mindenesetre nagyon kedves visszajelzéseket kaptam” – mondta a Hír24-nek Kiszel Tünde.

A szavazás pedig folytatódik, úgyhogy hajrá!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik