Szórakozás

Voksán Virág: Nem vagyok biszexuális

Voksán Virágnak jól esik, hogy a VV6 biszexuális játékosa, Teo teljesen odavan érte. De a szexi DJ kijelentette, hogy ő a férfiakhoz vonzódik.

A VV6 játékosa, Teo egyszerűen imádja Voksán Virágot. Szerinte ő a legszexibb előadó és szereti azt a zenét is, amit a playmate-ből lett DJ csinál. Ezek után nem meglepő, hogy Teo az ágyát is megosztaná Virággal.

“Nagyon örülök, hogy ennyire szereti a zeném is és a kedvenc DJ-je vagyok” – kezdte Voksán Virág.

“Az egyik barátnője írt nekem a Facebookon és elárulta, hogy Teo mennyire szeret engem. Ez nagyon hízelgő, de én fiúkat szeretem, nem vagyok biszexuális. Ennek ellenére jó dolognak tartom és szimpatikus hogy Teo felvállalja önmagát. Szívesen találkoznék vele, de akár a villába is bemennék, hogy csináljak egy jó bulit” – mondta Virág, akit nem csak a férfiak, de a nők is üldöznek a szerelmükkel.

“A lányok közül van aki nyíltan fölteszi a kérdést, hogy vonzódom-e a saját nememhez, vagy szimplán csak utal arra, hogy többet is el tudna képzelni velem. Erre én egyáltalán nem vagyok nyitott, a férfiak sokkal jobban vonzanak” – nevetett a csinos DJ.

VV Teo Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik