Szórakozás

Aurelio: Egy hét, és franciázunk Teóval

A szerelmes villalakó nem vett tudomást Teo visszautasításáról.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Aurelio a tettek mezejére lépett, és úgy döntött, kielégíti Teot. A lány eleinte hagyta magát, aztán leállította a fiút, aki azonnal arra kezdett gyanakodni, hogy Alexa miatt dönthetett így a lány.

“Nem tudom, hány nőnek kezdenék itt el udvarolni, de egynek elkezdek, és az meg rámegy egy nőre? Hát szóval nem találok szavakat. De úgy voltam vele, hogy akkor legyen a másik verzió, kőkeményen rámegyünk. Eldöntöttem, hogy szájjal kielégítem. Így akartam neki bebizonyítani, hogy tényleg komolyan gondolom, úgyhogy elővettem a legjobb tudásomat, és nekiláttam” – mondta Aurelio, aki azután kézbe is vette a dolgokat és bebújt Teo takarója alá, aki azonban egy idő után leállította.

“Jobban megmozgat, mint én?” – kérdezte Alexával kapcsolatban Aurelio, mire Teo egyértelmű igennel felelt. A szerelmes villalakó azonban még nem adta fel. – “Aurelio nem adta még fel a Teo szívének meghódítása akciót. Egy hetet adok magamnak és szerintem kölcsönös lesz ez a franciázás. Egy hét. Egy hétnél tovább senki sem bírja, azt garantálom” – jelentette ki határozottan Aurelio.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik