Szórakozás

Luxusmozik, amikről itthon még csak álmodozunk

Íme a világ legmenőbb filmszínházai, ahol a legjobb helyek paplanos ágyba szólnak és az italokat felszolgáló hozza ki nekünk.

Míg száz évvel ezelőtt néhány pergő, fekete-fehér képkocka is lázba tudta hozni a moziközönséget, ma már, a színes-szagos 3D-s filmek arcunkba ugró szereplői láttán is aligha esik az állunk a popcornos vödörbe, és míg a múltszázad elején tömött sorok álltak a nickelodeonok – szó szerint – fapados helyeiért is, manapság már kényelmes ágyakon elterülve, a kedvenc koktélunkkal a kezünkben kapjuk moziélményt. Sőt, kérésre a jegyszedő még be is takargat bennünket. Hogy hol? A világ legvagányabb filmszínházaiban.

Forrás: Europress/Alain Le Bot

Electric Cinema

A Ponyvaregény rajongói bizonyára emlékeznek Vincent Vega híres gondolatmenetére az Amerika és Európa közti különbségekről. Nos, azt nem tudjuk, hogy festenek ma az Államok mozijai, de az öreg kontinensen húsz év után is minden rendben. A londoni Electric Cinemában elegancia, kényelem és persze üvegpoharak várják a nézőket.

Forrás: Youtube.com/Soho House

Blitzmegaplex

Délkelet-Ázsiának sincs mit szégyellnie a filmszínházain. A jakartai Blitzben egy komplett randevú letudható, annak majd minden elemével. Vacsora, mozi majd egy romantikus összebújás a paplan alatt.

Forrás Youtube.com/dhilman86

Paragon Cineplex

A bangkoki Paragon mozit az indonéz Blitz fent említett szolgáltatásai mellett a legújabb 4D-s technológiai megoldásokkal is megdobták. A mozifotelek a filmben száguldó autók mozgását lekövetve dőlnek jobbra-balra, a történetben látottak szerint változik terem klímája, a főszereplőnek adott pofont a székünk nekünk is leosztja, mindezt persze a legnagyobb kényeztetés mellett.

Forrás: Youtube.com/Jean-Luc Nguyen

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik