Szórakozás

Tóth Vera: Hónapok óta együtt vagyok a párommal

tóth vera (tóth vera, )
tóth vera (tóth vera, )

Az énekesnő hónapokon keresztül titkolta a kapcsolatot, most azonban úgy döntött, felvállalja.

Tóth Vera az utóbbi hetekben szinte kivirult, ragyog a boldogságtól. Bár új kapcsolatát próbálta óvni a nyilvánosságtól, most mégis felvállalta, hogy nincs többé egyedül.

“Nem volt már értelme titkolóznunk. Igazából nem is bujkáltunk, és nem titkoltuk a kapcsolatunkat, csak nem akartuk nagydobra verni. Ennek ellenére tisztában voltam vele, hogy előbb-utóbb kiderül, de próbáltam a páromat óvni a nyilvánosságtól. Ő ‘civil’, és egy kapcsolatnak amúgy sem tesz jót, ha a nyilvánosság elé tárják, főleg nem a legelején” – kezdte a Hír24-nek Vera, aki azt is hozzátette, szinte megkönnyebbült, amikor végül is kiderült a kapcsolatuk. – “Valahol szabadságot ad, hogy nyilvánosságra került, hogy együtt vagyunk, nem kell már több energiát fektetnünk abba, hogy minél később derüljön ki a dolog.”

Fotó: Facebook

Tóth Vera arról is mesélt a Hír24-nek, hogy párjában megtalálta az ideális partnert.

“Az emberen látszik, ha egy kiegyensúlyozott kapcsolatban él, egy olyan férfi mellett, aki ideális társ és elfogadja a másikat úgy, ahogy van. De azt is tudom, hogy egy ilyen kapcsolatot csak úgy tudunk bevonzani, hogy már előtte dolgozunk magunkon” – tette hozzá Vera, aki a nyilvánosságtól továbbra is szeretné távol tartani kedvesét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik