Szórakozás

Nincs bosszúvágy a megerőszakolt lány apjában

Szegedi-Itelotabla(1)(960x640)(2).jpg (Szegedi Ítélőtábla)
Szegedi-Itelotabla(1)(960x640)(2).jpg (Szegedi Ítélőtábla)

A bíróság majd eldönti, milyen büntetést érdemel.

Az elmúlt év nyarán egy 73 éves férfi megerőszakolta élettársa 12 éves lányát. Az eset úgy derült ki, hogy a kislány az unokatestvérének cseten vallotta be a történteket. A külön élő apa amint tudomására jutott az ügy, feljelentést tett a rendőrségen, így indult meg az eljárás a nevelőapa ellen.

“Nagyon sajnálom a lányomat azért, ami történt vele, de nem akarok bosszút állni. A bíróság majd eldönti, milyen büntetést érdemel” – mondta a Délmagyarország kérdésére a királyhegyesi Kiss Ferenc a 12 esztendős lányát molesztáló férfiról.

Az édesapa a lapnak azt is elmondta, korábban nem volt tudomása arról, hogy Gabriellát zaklatta a férfi, mert volt felesége, aki Apátfalvára költözött a gyerekekkel, nem engedte, hogy kapcsolatot tartson velük. Az elmúlt 8 hónapban ezt ő tiszteletben is tartotta, csupán annyit üzent a gyerekeknek, hogy bármikor szívesen látja őket.

Az erőszakos férfi ellen a felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt indult eljárás és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik