Szórakozás

100 ezerért árulják Magdi anyus gyilkosát

A Barátok közt rajongó állítólag 2009 óta őrizgeti azt a papírgalacsint, ami Magdi anyus halálát okozta. Fodor Zsóka szerint ez egy jó tréfa.

“2009 óta őrizgetem ezt a példátlan televíziótörténeti ereklyét: a galacsint, ami megölte a Barátok közt egyik főszereplőjét. Magdi anyus erre a papírdarabra lépett rá majd lelte a halálát a sorozatban, amikor lezuhant a lépcsőről. Barátok közt rajongóként sokat jelent a számomra, hogy én őrizhetem ezt a tárgyat, de fájó szívvel, anyagi okokból túl kell adnom rajta. A különleges relikvia a Barátok közt forgatásáról került a birtokomba és most egy szerencsés rajongó megvásárolhatja. A gyilkos galacsin ára: 100 ezer forint” – olvasható az egyik hirdetési oldalon. Nem tudjuk, hogy ki az, akinek megér ennyit a gyilkos galacsin, de Fodor Zsóka színésznő mindenesetre jót nevetett a történteken.

“Ez egy tréfa, nem gondolhatja senki, hogy ez a galacsin ugyanaz a papírgombóc, ami Magdi anyus halálát okozta. Még én sem ismerném fel, ráadásul többet használtunk a forgatásnál. Egyébként az ilyen dolgok miatt az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Azért sír, mert vannak, akiknek ilyesmit kell kitalálniuk, hogy pénzt keressenek. És azért nevet, mert az emberek még a nehéz helyzetben is meg tudják őrizni a humorukat” – mondta a színésznő.

Tényleg tévétörténeti pillanat volt Magdi anyus halála, íme GIF-ben:

Itt pedig a teljes jelenet, ahogy Palik kommentálta volna:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik