Szórakozás

Elhagyta az országot Puzsér

Puzser-Robert(1)(5)(960x640).jpg (Puzsér Róbert)
Puzser-Robert(1)(5)(960x640).jpg (Puzsér Róbert)

A kritikus távol akar lenni a nyomasztó hazai közélettől, ezért Thaiföldre ment.

“Az utóbbi időben rengeteget dolgoztam, legfőbb ideje végre valóban elhagynom az országot. Egyedül utazom, és alig várom, hogy végre Thaiföldön legyek. Onnan kintről nézve az egész nyomasztó hazai közélet rezsicsökkentéssel, paksi bővítéssel meg választási kampánnyal együtt jelentéktelenül kicsi lesz, más szóval a helyére kerül” – mondta tegnap utazása előtt Puzsér Róbert a Hír24-nek.

A kritikus egyébként korábban bővebben mesélt tervéről és az utazás okairól a Hír24-nek.

Fotó: Neményi Márton

“Úgy érzem, hogy felsűrűsödött körülöttem a levegő, túl sok a munka, túl sok a felkérés, miközben jellemhibám, hogy képtelen vagyok nemet mondani (…) Azt, hogy három, hat vagy nyolc hónapra megyek-e, még nem tudom. Addig megyek, míg azt nem érzem, hogy megérkeztem, és addig maradok ott, míg legszívesebben tovább nem állnék. Ha hazavágyom, majd hazajövök. Olyan helyet keresek, ahol süt a nap, békesség van, nyugalom és korallzátony” – tette hozzá.

Egyébként annak ellenére, hogy Puzsér elutazik, még a tévében láthatjuk majd. Pont tegnap számoltunk be arról, hogy a Viasaton új műsor indul, aminek az egyik megmondó embere a kritikus lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik