Szórakozás

Puzsér: Politikus lehet a bankrobbantó!

Felrobbant bank (bankrobbanás, )
Felrobbant bank (bankrobbanás, )

A kritikus azt mondja, hogy a Béke téri bankrobbantó erkölcs nélküli pszichopata, aki így csak bankár vagy politikus lehet.

Mint ismert egy motoros robbanthatott ma hajnalban a Béke téren az egyik banknál. Szerencsére senki sem sérült meg. A Hír24 információi szerint néhány perccel a detonáció előtt egy fekete ruhás alak jelent meg a helyszínen, egy vagy két dobozt helyezett el a helyszínen, majd elhajtott. A robbanás 3-4 perccel később történt.

A történteket sajátos stílusban Puzsér Róbert is kommentálta a Facebookon, ami még a követőinél is kiverte a biztosítékot.

“Aki a ma hajnali robbantást elkövette, annak nem számít az emberélet, könyörtelenül rombolja le a másik ember tulajdonát, személyi vagy anyagi biztonságát. Istenkomplexusos, erkölcs nélküli pszichopata. Így látatlanban azt mondanám, hogy bankár vagy politikus” – írta Puzsér.

Fotó: Neményi Márton

“Ok, nem szép dolog az utcán bombát robbantani, de azért kicsit túlzás egyből a politikusokhoz hasonlítani, nem?” – vetette fel az egyik olvasó, míg a másik szerint inkább egy elkeseredett és bekattant devizahiteles lehet a bűnös.

“Bár akkor sem felmenthető az alól amit tett…Egy bankár vagy egy politikus kizárt, hogy szólt volna a hajléktalanoknak, hogy menjenek arrébb” – írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik