Szórakozás

Petefészekrák után újra szülhet Rippel exe

Vivien lehet az első magyar nő, aki petefészekrák után újra életet adhat egy gyermeknek.

Rippel Feri volt felesége 5 éve tünetmentes, és korábbi problémái ellenére most saját gyereke lehet, mivel az egykor kioperált és lefagyasztott szövetet visszaültetik a szervezetébe! Orvosi bravúr? Szerencse? Mindegyik kellett ahhoz, hogy Rippel Feri felesége egészséges kisfiúnak adhasson életet három évvel ezelőtt, hiszen a fiatal nőnek korábban el kellett távolítani mindkét petefészkét és kemoterápiás kezeléseken is átesett a rák miatt. Így a nagynénjétől kapott petesejtből lett babát hordta ki. Vivien  úgy hitte, több gyermeke nem lehet. Ráadásul a házaspár boldogságát lassacskán felőrölték az átélt szörnyűségek, és bár azóta sem váltak el, mindketten új életet kezdtek.


Fotó: TV2

“A kemoterápia óta próbáltam nem foglalkoznia betegségemmel. Most, hogy végre fellélegezhetek, isteni csodaként érkezett a hír, hogy mégiscsak szülhetek megint! Pedig azt hittem, többször már nem lehet részem ebben a boldogságban…” – mesélte Vivien a BEST magazin legfrissebb számában.

Hogy mi is ennek a forradalmian új módszernek a lényege, amelyet itthon elsőként Vivienen próbálhatnak ki és hogy új párjával mikor vágnak bele az eljárásba, kiderül a BEST magazin legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik