Szórakozás

VV Béci: Fűárulásból hoztam össze az első videoklipem

A ma már Young-G-ként zenélő Béci nem tagadja a múltját, amiben bizony volt néhány sötét folt is.

VV Béci nem felejti el, honnan jött és gyerekkora óta elszántan küzdött azért, hogy elérje az álmait. Ma sem szégyelli, hogy eközben olyan eszközökhöz nyúlt, amikre ma már nem éppen büszke.

“Akkoriban nem volt még olyan médiafelület, mint a Facebbook vagy a YouTube. Sokkal keményebben kellett küzdenünk azért, hogy valahogyan ki tudjunk törni. Nem tagadom meg a múltamat, valóban, az első videoklipemet tulajdonképpen úgy tudtam megcsinálni, hogy füvet árultam. Egy barátomnak volt eperföldje Tahiban, ott szedtünk egy csomó epret, és vittük eladni. No meg egy-két zacskó füvet is, és ki mit kért, azt adtunk neki. Soha nem akartam ezzel foglalkozni, csak arra kellett, hogy elinduljak” – mesélte őszintén a Hír24-nek Béci, aki azt is hozzátette, bár úgy érzi, nagy utat járt be, mégsem ott tart, ahol gyerekkori álmaiban elképzelte.

Fotó: RTL Klub

“Tupac mondása volt a betonból kinőtt rózsa, és ezzel maximálisan tudok azonosulni. Én is a porból próbáltam kitörni, és bár elnyertem méltó jutalmamat a fáradozásaimért, innen alig 220 kilométerre, Ausztriában már a luxusvillámból jönnék ki és a Bentleym-be szállnék be” – tette hozzá Young-G, akit az utóbbi időben többen is átvertek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik