Szórakozás

“Pánikbetegek kerüljék el a Való Világ villát”

való világ (való világ)
való világ (való világ)

Az RTL II-n indul útjára a Való Világ 6. Alekosz szerint az a legfontosabb, hogy a jelentkezők szeressék a játékot, VV Éva a pánikbetegeket félti, míg Béci az őszinteség híve.

“Ha valaki szeretne jelentkezni a Való Világ következő szériájába, akkor szerintem az a legfontosabb, hogy szeresse a játékot” – mondta a VV4 nyertese, Alekosz.

“Ha csak a pénz és a népszerűség vezérli, akkor fölösleges elmennie a castingra, mert hamar elbukik. Ha nem a beszavazón, akkor később. A másik tanácsom pedig az, hogy bárki bármilyen karakter, azt művészi színvonalon képviselje. Ez olyan, mint egy sakkjátszma, a játékosnak pontosan tudnia kell, hogy mit miért tesz” – tette hozzá az okostojás.

Itt Alekosz énekel a legfölsőbb szinteken:

“A legfontosabb, hogy senki ne akarjon VV Éva, Alekosz vagy Attila lenni” – kezdte a három hónapja tiszta VV Éva. “Azt tanácsolom a jelentkezőknek, hogy adják önmagukat, mert a szerkesztők egy perc alatt észreveszik, ha valaki valójában nem színes egyéniség, illetve fölösleges hazudni, vagy valamit eltitkolni, mert legkésőbb a villában kiderül, ahogy korábban Vera pornófilmje is. Ugyanakkor azt gondolom, hogy labilis, pánikbetegek nem szabad jelentkezniük…igaz én is az voltam, amikor bekerültem, de szerintem nem lehetett észrevenni rajtam. Fontos az is, hogy senki ne gondolja, hogy a valóságshow után tejjel-mézzel folyó kánaán vár majd rá. Én már csak tudom, többet szerepeltem címlapokon az elmúlt időszakban, mint többi VV-s együttvéve. Ettől függetlenül szívesen visszaköltöznék a villába” – állítja Éva.

“Korábban volt, aki tőlem kérdezte, hogy mit kellene tennie azért, hogy bekerüljön a villába. Szerintem régen rossz, ha ezt meg kell mondani” – mondja VV Béci.

“Ezek a dolgok maguktól jönnek, ráadásul nem játszhatod meg magad heteken-hónapokon át. Szerintem az a legtisztább, ha az érzelmeidre hallgatsz, azaz ha olyan kedved van, akkor sírsz, míg máskor balhézol, vagy nevetsz” – tette hozzá a Young G-ként is ismert valóságshow szereplő, aki azért jelentkezett, hogy elinduljon a zenei karrierje.

“Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Bár ha korábban is ennyire elterjedt lett volna a Youtube, Facebook, illetve más közösségi oldalak akkor könnyen lehet, hogy nem vágok neki ennek a kalandnak” – állítja Béci.

A Való Világ 5 nyertese Attila is nagyon várja már a következő szériát, mint mondja nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnének a showról VV Kingával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik