Szórakozás

Teleköpködött kabátban sírt az osztályterem előtt

Arpad(1)(960x640).jpg (szakképző)
Arpad(1)(960x640).jpg (szakképző)

A diákok szerint nyilvánosan soha nem bántották az öngyilkossággal próbálkozó székesfehérvári fiút, akin gyakran látták, hogy vannak problémái.

Kedden akart végezni magával egy székesfehérvári diák a Seregélyesi úti Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban. A legfelső emeletről ugrott le. A helyiek szerint az iskolában gyakran alázzák a tanulókat, társaik, sőt tanárok is. A fiú azóta is kómában van.

A diákok szerint nyilvánosan nem bántották társai az öngyilkossággal próbálkozó 17 éves Krisztiánt, nehéz is lenne, mert a teljes intézmény be van kamerázva. Ennek ugyan ellentmond, hogy egyszer az osztályterem előtt találtak rá sírva, összeköpködött kabátban. Az origo riportjából kiderül, hogy Krisztián villanyszerelő szakra jár az Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban, a megkérdezettek szerint az egyik legjobb tanuló az iskolában, viszont kevesen ismerik közelről. Visszahúzódó, magának való, csendes fiú – mondták róla többen, a diákok látásból, vagy leginkább még úgy sem ismerik.

Egy osztálytársa szűkszavúan csak ennyit mondott: “Nem nagyon beszélgettünk vele, mert nem éreztük hatáskörünknek. De azt láttuk rajta, hogy vannak problémái.”

Az iskola hírzárlatot rendelt el

Az igazgató szerint újabb fejlemények azután várhatók, hogy napokon belül sajtótájékoztatót tart az iskola fenntartója – írja a Velvet.


Nagyobb térképre váltás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik