Szórakozás

Szebeni: Sokan örülnének, ha visszatérnék a köztévére

A comment:com blog úgy tudja, hogy az MTVA visszaveszi a káromkodás miatt kirúgott Szebeni Istvánt. A műsorvezető jól érzi magát jelenlegi munkahelyein, de természetesen örülne annak, ha a köztévé felkeresné.

Ahogy arról tegnap írtunk, a comment:com blog információi szerint az M1 Híradóban káromkodó Szebeni Istvánt és az adást lebonyolító kollégákat újra alkalmazni fogják. A blog emlékeztet, hogy mindannyian perbe fogták vagy perbe akarták fogni a MTVA-t, ami egy informátor szerint súlyos pénzekbe kerülhetett volna a csatornának, így a kisebbik rossz mellett döntöttek: peren kívül megegyeztek. Az MTVA kommunikációs igazgatója cáfolta az értesüléseket.

Sikerült elérnünk Szebeni Istvánt csütörök reggel, így első kézből tudtuk meg, igazak-e a visszatéréséről szóló hírek. A műsorvezető a Hír24-nek azt mondta: egyelőre nem keresték meg a közétévtől, de jól esne neki a felkérés.

“Amióta megjelent a hír, nagyon sokan írnak, hogy örülnének, ha újra a köztévén láthatnának. Ez nagyon jólesik, és természetesen jó lenne, ha megkeresnének, mert továbbra is tartom, hogy bár hibáztam, mégis csak technikai baki miatt került adásba a káromkodás. Egyelőre azonban semmilyen konkrét ajánlatom nincs. Egyébként azt gondolom, hogy nagyon remek szakemberek dolgoznak a köztévénél is, de kétségtelen, hogy nagyon jól érzem magam a jelenlegi munkahelyeimen. Befogadtak és szeretnek, mindenben számíthatok rájuk” – mondta Szebeni, aki Győrben a helyi Híradót vezeti, riporterként dolgozik és a Parlament TV-n is van műsora.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik