Szórakozás

Amerikába űzik Vajna Tímeát

andy-vajna(2)(960x640).jpg (andy vajna)
andy-vajna(2)(960x640).jpg (andy vajna)

Andy Vajna felesége még mindig nem tudja feldolgozni a rosszindulatú megjegyzéseket.

A Bors szerint Andy Vajna csinos felesége, Vajna Tímea nem tud olyat tenni, hogy rosszakarói ne szólnák meg érte. Legutóbb egy síelésről feltöltött kép verte ki sokaknál a biztosítékot. Jelenleg ugyanis Tímea és filmes szakember férje a coloradói Sziklás-hegységben pihennek. Tímea egy ilyen fotót mutatott meg közösségi oldalán, ami mellé hamar megérkeztek a gyűlölködő hozzászólások.

Fotó: TV2

“Mindent fizet az öreg!” – céloztak epésen a filmpápa hatalmas vagyonára, amit augusztusi esküvőjük óta a fiatalasszony hivatalosan is élvezhet. Ezután Timi azzal védte megát, hogy “jól nézünk már ki, ha az ünnepek alatt nem mehetek el pihenni a férjemmel”, meg hogy “ahelyett, hogy baromságokat írsz ide, inkább vinnéd el te is a gyerekeid anyját síelni”.

Timi egyik legjobb barátnője, Sarka Kata szerint a lányt ezek a rosszindulatú megjegyzések fogják egyszer elüldözni az országból. “Igazságtalanul bántják. Nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb Timinél betelne a pohár, és a tengerentúlra költöznének” – mondta Hajdú felesége, aki 17 kilót fogyott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik