Szórakozás

Zana József anyagilag továbbra is padlón van

Zana József (Zana József)
Zana József (Zana József)

Keserű szájízzel töltötte 75. születésnapját Ganxsta Zolee édesapja, aki ötven évet töltött színpadon, ma mégis úgy érzi, hogy nélkülözik.

Zana József a napokban ünnepelte 75. születésnapját, amit néhány barátja és persze a családja köszöntött. A színész tízezer forintot kapott az önkormányzattól, mint a többi nyugdíjas is, és bár nem sok mindenre futja az összegből, Zana mégsem emiatt bánkódik a leginkább. Fájlalja, hogy mellőzik a színpadról.

Fotó: TV2

“Ma elfelejtik azokat, akik egy életen át színházban szolgáltak, a celebek divatosak. Manapság már nem is kellenek a színészek, mert az utcáról bárki betévedhet egy tévésorozatba. Sztár lesz akárkiből, ha összevissza ordibál, mint Győzike, vagy levetkőzik és szexel, ha bugyit vagy cicit ‘villant'” – mondta a Blikknek a szülinapos színész, aki anyagi helyzetéről már nem akar panaszkodni, bár semmit sem javult azóta, hogy kénytelen volt a nyáron megválni imádott autójától áron alul, mert ahogy mondta, benzinre úgysem telt. Fia, Ganxsta Zolee és az ő lakása is veszélybe került, mert nem tudják fizetni az egyre növekvő törlesztőrészleteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik