Szórakozás

Ganxsta Zolee: “A politikusok mind gyökerek”

A rapper nem rejtette véka alá a véleményét, amikor a törvények és a politika került szóba.

Ganxsta Zolee a FEM3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorának ma délutáni adásában azt is nyíltan kifejti, mi a véleménye a politikusokról és a törvényekről.

“Utálom a szabályokat és a törvényeket is sajnos. A törvények olyan dolgok a szememben, ami teljes szubjektív hülyeség. Az egyik országban ez a törvény, a másikban az, tehát akkor most itt ez a rossz, ott meg az? Vannak eredendően rossz és gonosz dolgok, mint például a gyilkosság, de vannak olyan dolgok, amiket bizonyos emberek határoznak meg, hogy rossz. Hát hogy mondhatja meg nekem egy Jóska vagy egy Pista, aki olyan helyzetben van, hogy megmondhatja, hogy ez rossz vagy nem. Hát anyádat! Azt majd én tudom, hogy mi a rossz nekem” – fejtette ki határozott véleményét Ganxsta.

A rapper azt is hozzátette, a politikusokat sem szereti különösebben, és persze ezt is a maga sajátos módján fejtette ki.

“Nagyon nagy gyökerek szegények. Nem kedvelem őket, pont azért, amit a törvényekkel kapcsolatban elmondtam. Megpróbálják a többi embert irányítani úgy, hogy közben a saját zsebük tömődik megfele, a népé meg ürül. Ez nekem nem nagyon szimpatikus. Én mindig maradok a nép fia, nekem ezért a példaképem Diego Maradona. És akárki akármit mond, én a Che Guevarát is szeretem, akárki akármit mond, hogy ő baloldali tömeggyilkos volt. Ma nem divat, mert kommunista tömeggyilkos volt. Én szeretem a Guevarát, egyrészt mert Maradona szereti, és amit ő szeret, azt én is. Diego olyan pali, mint én, sok a közös vonás bennünk” – teszi hozzá a pornógyűjteményét mutogató Ganxsta, aki arra is utal a beszélgetésben, hogy feleségével nem mindennapi a kapcsolatuk, és inkább barátság az övéké, mint párkapcsolat.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik