Szórakozás

Karácsonyra kibékül Berki és Pamela?

Berki-Krisztian(1)(8)(960x640).jpg (Berki Krisztián)
Berki-Krisztian(1)(8)(960x640).jpg (Berki Krisztián)

Úgy tűnik, az Édes élet párosa a karácsony közeledtével békülésre adja a fejét. Persze ezt mindketten máshogy képzelik el.

Mint arról korábban már beszámoltunk, egy félreérthető, pikáns SMS miatt kevert le egy pofont Hódi Pamela Beki Krisztiánnak, aki ezután össze is csomagolt és elment közös otthonukból. A vita után mindketten kötötték az ebet a karóhoz, ám most úgy tűnik, mégis van esély a békülésre. Pamela ugyanis már hajlandó lenne meghallgatni Krisztián magyarázatát.

“Most már bántja picit Pamelát, hogy meg sem hallgatta Krisztiánt és jelezte neki, hogy érdekelné a magyarázat. Persze azért a karácsony közeledte is a háttérben lehet. Én azért szorítok nekik” – mondta Pamela barátnője a Borsnak, akinek a szavait Pamela sem cáfolta. – “Nem tudok konkrétumról beszámolni, majd a találkozót követően. Várom Krisztiánt és a magyarázatát” – közölte Pamela.

Fotó: TV2

Csakhogy Berki párja bocsánatkérésére vár.

“Magyarázkodni nem fogok, mert nincs miért. Remélem, Hódi csak bocsánatot akar kérni. Ha így lesz, idővel talán el is felejtem majd ezt a ballépését. Azt meg nagyon nem szeretném, hogy a kislányom valaha is tanúja legyen ilyen vitáknak. Szeretetben szeretném felnevelni Natasát” – mondta a lapnak makacsul Berki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik