Szórakozás

Szalontai: Berki nem csalta meg velem Pamelát!

Berki Krisztián (Berki Krisztián)
Berki Krisztián (Berki Krisztián)

Szalontai Szilvi sajnálja, hogy miatta veszett össze Berki Krisztián és kedvese, Pamela. Az egykori modell azonban állíja: nem randizott soha az egykori Fradi-vezérrel és nem lenne harmadik egy kapcsolatban.

Ahogy arról korábban írtunk, egy félreérthető szövegű SMS miatt szakított az Édes élet szereplői, Berki Krisztián és Hódi Pamela. Egyelőre mindketten hajthatatlanok, és nem hajlandóak a békülésre még két hónapos kislányuk kedvéért sem. Az üzenetet ráadásul Szalontai Szilvi írta, aki szintén a reality szereplője, és mostanában Berkivel edz. A csinos szőkeség a Hír24-nek azt mondta, hogy sosem randizott Berkivel.

“Krisztiánnal régóta ismerjük egymást, nem titok, hogy jóban vagyunk. Hasonló a humorunk, jól megérjük egymást, pont ezért tűnhet úgy, hogy több van közöttünk, mint barátság” – kezdte Szilvi.

Fotó: Facebook

“Soha nem randiztunk Krisztiánnal és nem is került ez szóba közöttünk, bár az tény, hogy ő szeret udvarolni, de ez még nem jelenti azt, hogy megcsalná Pamelát. Én soha nem rondítanék bele egy kapcsolatba, úgy gondolom, hogy van elég szabad férfi” – magyarázta az egykori modell, aki megvédte Pamelát is.

“Krisztián egy igazi alfahím, így néha tényleg el kell kapni a grabancát. Pamela pedig nemrég adott életet egy kisbabának, így érthető, hogy érzékeny. Amúgy egy talpraesett lány, aki szerintem tökéletes társa Berkinek” – tette hozzá.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik