Szórakozás

Ezért volt kórházban Kálmán Olga

A tévés nem érti, hogy miért volt szükség a találgatásokra.

Kálmán Olga az Egyenes beszéd című könyvében többek között azt is kifejti, hogy pontosan miért nem láthatták őt a nézők hosszú hetekig az ATV képernyőjén.

“Születésemtől kezdve volt egy vázszerkezeti deformációm, amivel nem keveset kínlódtam, sőt az egész gyerekkoromat, így az életemet is meghatározta” – írta Kálmán Olga.

“Háromtól hatéves koromig többet voltam kórházban, mint otthon, műtétek sora után félévnyi fekvőgipsz következett, majd egy évig nem állhattam a lábamra (…) Szüleim cipeltek ide és oda a lakásban, függőleges helyzetben egyszer voltam, de azonnal elájultam” – fejtette ki tévés, aki később újra megtanult járni, de a panaszok, a problémák sosem szűntek meg. Így már csak az volt a kérdés, hogy felnőttként mikor kerül sor újabb műtétre. Kálmán Olga tudta, hogy nem halogathatja tovább a beavatkozást és március volt, amikor a tévés először találkozott az orvosával és áprilisban már a szikéje alatt feküdt. A műtét rendben zajlott, de utána mankóval kellett járnia, “kapott pár csavart” és kipótolták a csontját a saját csontjával.

Fotó: MTI

Kálmán Olga arról is ír, hogy nem érti miért volt szükség találgatásokra az állapotával kapcsolatban.

“Az utolsó adásban elmondtam, hogy egy régi sérülést hurcolok magammal, tovább nem lehet halogatni, műteni kell. Rengeteg aggódó levelet kaptam … Azt viszont nem értettem, hogy páran miért nem hisznek nekem? (…) Az egyik összeesküvés-elmélet lényege az volt, hogy engem a Fidesz levetetett a képernyőről. Az elmélet kiagyalójával hosszasan elbeszélgettem volna, még ha aggódásból gyártotta is a sztorit” – tette hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy egy régi kollégája, akiről azt hitte, hogy a barátja felhívta a kezelések után, de nem jószándékból érdeklődött. Később ugyanis cikket írt Kálmán Olga tudta nélkül. A műsorvezető pedig nem véletlenül zárja így ezt a fejezetet:
“Mindenesetre most már orvosi papírom is van róla, hogy ebben az országban nekem biztosan egyenes a gerincem”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik