Szórakozás

Szulák Andrea sokmindentől megszabadul karácsonykor

Sosem szokott unatkozni, ám ez az év még sűrűbbnek bizonyult Szulák Andrea számára. Kislánya, Babu ugyanis ősszel kezdte az iskolát. Azóta az egész család "betáblázva" él, ezért különösen fontos, hogy legalább karácsonykor csak egymásra figyelhessenek.

Színpadi munkái mellett a napokban volt Szulák Andrea jubileumi koncertje: kimondani is furcsa, pályafutásának 30. évfordulóját ünnepelte egy monstre telt házas előadással.

“Esztendők óta folyamatos pörgésben élek – meséli Szulák Andrea a BEST-nek -, sokszor egymásba folynak a nappalok az éjszakákkal, a hétköznapok a hétvégékkel, de azért mindenre tudok időt szakítani, ami fontos. A hajam égnek áll, ha másoktól azt hallom, semmire nincs időm! Ha valamire nem szánunk időt, akkor az nem is lehet igazán fontos…”

Az év vége arról is szól, hogy megszabaduljunk felesleges dolgainktól. Andi leltárt készített, és ez alapján törölt is ezt-azt az életéből. Hogy mi mindentől szabadult meg, és hogyan telnek az ünnepek idén a családnál, arról a BEST magazin legfrissebb számában olvashatsz.

Fotó: STORY4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik