Szórakozás

Örömlányoknak énekelt Szulák Andi

Szulak-Andrea(960x640)(1).jpg (Szulák Andrea, Papp Gergő)
Szulak-Andrea(960x640)(1).jpg (Szulák Andrea, Papp Gergő)

Az énekesnő-színésznő élete egyik legnagyobb csalódásáról mesélt.

“Minden megélt bánatra és örömre szükségem volt ahhoz, hogy ma ott legyek, ahol vagyok” – mondja a BEST magazinnak az énekesnő.

“Harminc év elég nagy idő, ilyenkor óhatatlanul megfogalmazódik a kérdés: vajon mi jöhet még? Kevesebb ránc már nem lesz az arcomon, igaz, az eddigieket sem szégyellem. Mindegyiknek története van, örömről és fájdalomról szólnak, s ezek nem csak az arcon, de az ember lelkében is örökre megmaradnak” – magyarázta.

Fotó: Story4 TV

Az egyik első csalódása furcsa mód nem férfi hez köthető. Nagyon fiatal volt, kezdő énekesnő, aki az első fellépésére készült a Savoy bárban.

“Édesanyámmal délelőtt elmentünk egy turkálóba, és találtunk egy csodálatos fekete estélyit. Izgatottan vártam az előadást, s amikor végre kiálltam a pódiumra, döbbenten láttam, hogy a nagyérdemű mindössze három főből, nevezetesen a pultosból és két örömlányból áll. Furcsa érzés volt, de megtanultam, hogy három embernek is ugyanúgy kell énekelni, mint háromezernek” – tette hozzá. További részletek az e heti BEST magazinban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik