Szórakozás

Berki Krisztiánt letiltotta egy polgármester

Berki Krisztián (Berki Krisztián)
Berki Krisztián (Berki Krisztián)

Az Édes élet szereplőjét túl cikinek tartották Szabadbattyánban, ezért lefújták az előadását.

Berki Krisztián a helyes táplálkozásról tartott volna előadást Szabadbattyánban, előzetesen 120 ember jelezte a részvételi szándékát. A pályázati pénzből megvalósuló programot azonban a falu polgármestere megakadályozta. Úgy tűnik, cikinek tartják a bulvársorozatban szereplő sportolót.

Fotó: TV2

“A polgármester úrtól kaptam egy levelet, melyben jelezte, hogy vannak olyan személyek, akiknek az ilyen típusú megjelenését nem veszi szívesen a faluban” – fogalmazott körmönfont óvatossággal a Borsnak Pletser Ádám, a meg nem tartott program szervezője. “Szerinte hiteles példákra van szükségük az embereknek, és Berki Krisztián nem ilyen, mert a médiában megjelent hírek szerint eljárás is folyt ellene” – tette hozzá Plaster, aki azt is elárulta, hogy a celebeket nehezen toleráló szabadbattyáni polgármester inkább egy szívsebészt látna szívesebben előadóként az egészségfejlesztő célzattal tartandó rendezvényen.

Berki Krisztián a Borsnak elmondta, sajnálja hogy nem tarthatta meg az előadását, és egyben nem érti a polgármester döntését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik