Szórakozás

Együtt vitte ágyba Zsuzsit Müller Attila és LL Junior

Azután készült a félreérthető fotó, hogy a három híresség egy beágyazó versenyen diadalmaskodott a Voice versenyzői felett.

Különleges pizsama partin bizonyította nemrég LL Junior, hogy újdonsült apukaként a házimunkában is megállja a helyét, hiszen Müller Attilával és Rácz Zsuzsival fergeteges győzelmet arattak a Voice csapata, Gájer Bálint, Weisz Viktor és Szécsi Böbe ellen egy beágyazó versenyen. A hírességek feladata az volt, hogy a lehető legrövidebb időn belül ágyazzanak meg tökéletesen. A három perc alatt lezajlott csata végén a győztesek örömükben az egyik ágyra vetették magát, az ünneplést pedig fotósok is lencsevégre kapták.

(Fotó: Merlin)

A furcsa megmérettetést Katus Attila szervezte, aki a héten a csodás illatok nagyköveteként harcol a frissességért. „A testi-lelki egyensúlyunk megtartásához nemcsak a sport vagy az egészséges étkezés fontos, hanem az is, hogy komfortosan érezzük magunkat. A komforthoz pedig a tiszta és friss illatú ruha és ágynemű is nagymértékben hozzájárul. Éppen ezért a friss illatok nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben” – mondta Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik