Szórakozás

Idős fekete férfival csókolózott Krasznai?

Az X-Faktoros állítólag nem fogta vissza magát egy kocsmában.

Krasznai Tünde eddig az X-Faktor alatt csak a sztárság jó oldalát látta, most azonban alaposan felkészülhet lelkileg. A Blikk “olvasóriportere” ugyanis lefotózta őt egy idősebb, fekete férfi társaságában.

Fotó: RTL Klub

“Három-négy hete, egy szomb atról vasárnapra virradó reggel láttam meg őket. Úgy hét óra lehetett, amikor az Erzsébet körúton az egyik kocsma előtt arra lettem figyelmes, hogy egy hölgy és egy ötven-hatvan év körüli színes bőrű férfi igencsak közeli kapcsolatba kerülnek egymással. Én nem is ismertem meg, hogy ő Krasznai Tünde, vagy hogy egyáltalán benne volt egy ilyen műsorban, a társaságomban lévők mondták csak nekem. Azt láttam, hogy ez a hölgy nagyon mászott az úriemberre, nyomult, a száját puszilgatta, a másik fél pedig láthatóan úgy volt vele, hogy hagyja magát, elfogadja a helyzetet. Furcsa volt, az egész söröző őket nézte” – mondta a napilapnak a fotók készítője, amelyeken konkrétan a csók nem látszik, csak annyi, hogy Tünde tényleg jól érzi magát a férfival.

A Blikk felveti, hogy Krasznainak egyébként barátja van. A lány azonban korábban nekünk azt mondta, hogy nagyon szereti a kedvesét, de valójában se veled, se nélküled kapcsolatban vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik