Szórakozás

Így készül Mici első karácsonyára Ördög Nóra

Leginkább sehogy.

“Mostanában egyre több helyről kapom a kérdést, hogy hogyan készülünk az első gyerekes karácsonyra? Lássuk csak… Hogyan is?” – kezdte Ördög Nóra a blogján.

“Hát, leginkább sehogy. Tessék, kiböktem. Ezt onnan is tudom, hogy egyszer sem sikerült épkézláb választ adnom a fenti kérdésre, csak hebegős sablonokat, de azt persze nagyon rutinosan, mert közben meg észlelem ám a nyomást… Azt az elvárást, amit már önmagában a kérdésfelvetés támaszt felénk, első gyerekes-első karácsonyos anyukák felé. A lelkemben érzem, hogy jönnek az ünnepek. Tényleg. De a külsőségeket tekintve talán soha, de soha nem hanyagoltam még el ennyire a készülődést, mint most. Csodálkozom is magamon! Én az igazi karácsony-mániás (…) Ez az első karácsony dolog most még nem a babának fontos, hanem nekünk, felnőtteknek. Idióta – vagy übercuki, kinek-kinek ízlés szerint – rénszarvasos rugdalózót húzunk a gyerekeinkre, hogy aztán 10 év múlva visszanézhessük a fotókat, hogy milyen szuper volt az első közös ünnep, amiből Lilike, Benike, Timike, Petike, és persze Micike valószínűleg nem túl sokat észlelt” – írta a csinos Nóra majd megfogalmazta a konklúziót:

Fotó: Facebook

“Úgy készülünk az első karácsonyra Micivel, hogy megpróbáljuk nem “agyonkészülni” az egészet. Mert valahogy most éppen ez a lényeg: hogy MI, így csupa nagybetűvel, ne vesszünk el ebben a nagy ünnepi készülődésben” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik