Szórakozás

Zalatnay pucérkodós Guiness Rekordra tör

Zalatnay Sarolta (Zalatnay Sarolta)
Zalatnay Sarolta (Zalatnay Sarolta)

Cini azt állítja, ennyi idősen ismert ember még nem szabadult meg a ruháitól.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy az ötvennégy évesen Playboyban pózoló Zalatnay Sarolta hatvanhat évesen ismét ledobta a ruháit egy naptárfotózás kedvéért, ám azt csak most árulta el Cini a Frizbi felvételén, hogy a Guiness Rekordok könyvébe szeretne bekerülni ezzel a “mutatvánnyal”.

“Ismert ember ugyanis ilyen korban még sosem csinált hasonlót a világon” – idézte a Bors Cinit, aki természetesen megmutatta Hajdú Péternek a róla készült képeket, a lap fotósának pedig azt, hogy nem vett melltartót.

Zalatnay a TV2 Frizbi ma esti adásába kerülő felvételén magánéletéről is vallott, és elárulta nem kenyere az interneten való ismerkedés, az exei közül viszont többen is vannak, akikkel újrakezdené.

„Nincs senkim. Az interneten nem fogok ismerkedni, nem is nagyon értek az ilyen technikai dolgokhoz, nem is vagyok a híve ennek. Senki nem szeretnék visszacsábítani, előre leszögezem! Két ember azonban biztosan van, akivel,ha eljátszunk a gondolattal, újra kezdeném. Az egyik a lányom édesapja, a másik pedig Freinreisz Karcsi. Ők ketten. Meg talán, ha élne, szegény Komár Laci. Igaz, ő azért pofozkodós volt, de akkor is” – fejtette ki Cini, aki azt is hozzátette, tizenegynéhány férfi volt eddig összesen az életében.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik