Szórakozás

A vásznon is meghal Paul Walker

A Halálos iramban hetedik részében a stáb átírta a forgatókönyvet, így a mozifilmben is meg tudnak emlékezni a színészről.

A színész december elsején, egy jótékonysági rendezvény után szenvedett autóbalesetet barátjával, ahol mind a ketten életüket vesztették. A sorozat hetedik epizódját már forgatták, amikor elhunyt a színész, a stáb pedig már korábban úgy nyilatkozott, hogy egyrészt csúszik a film, másrészt átírják a sztorit.

Most pedig az is kiderült, hogy milyen csavart vesz a történet. A filmet készítő Universal Picture a több száz milliós költségvetésű filmet mindenképpen be akarja fejezni, ezért megkérték a stábot, alakítson a történeten. A forgatókönyvírók csapata azt a feladatot kapta, hogy Brian O’Conner, Walker híres utcai autósversenyző karaktere.

A filmes cégnél ettől a húzástól azt várják, hogy így még több érdeklődőt tudnak majd a mozikba csábítani, valamint ők így emlékeznek meg az elhunyt sztárról. „Szomorú történet, minket is megrázott Paul halála, de a filmet be fogjuk fejezni és így többen eljönnek megnézni a hetedik részt.”

Korábban a filmes csapat már összevágott egy megható videót, amivel elbúcsúztak Paul Walkertől.

Közben a Daily Mail arról ír, hogy felröppentek olyan pletykák is, miszerint Paul Walkert öccsével, Cody Walkerrel pótolnák a vásznon, de ezt hivatalosan még senki nem erősítette meg az Universal Picture-től.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik