Szórakozás

Bochkor Gábor 52 Barbie-val táncol

Hogy milyen Bocsi szerint a világ? Nemsokára kiderül abból a könyvből, amelyben a rádiós "fenegyerek" viccesen, könnyedén mondja el véleményét az életről, ahogyan azt Gábor látja.

Egy lányos apa életében baromi sok jó dolog van, de a barbizás nem tartozik ezek közé. Se a pónizás. Sajnos Nóri lányom ezen a két vonalon indult el, és mivel az óvodában is erős a közösségi nyomás, nem volt sok választásom. A barbizáshoz való viszonyom egészen az első darab megvásárlásáig valami olyasmi volt, mint Jehova Tanúinak viszonya a swingerpartikhoz… Most, hogy visszagondolok arra, hogyan is kezdődött az egész, borzalmas nehéz felidéznem az első Barbie megérkezésének időpontját, mert azt rögvest elhomályosította a többi darab feltűnése. A Barbie-ban nem az a gáz, hogy főként lányos játék, hanem hogy mégsem az, mert ott van Ken, a fiú Barbie – ha ennek így van valami értelme -, és ha a családban van fiú, illetve férfi, éveken át az ő feladata lesz Ken mozgatása és beszéltetése, mert erre egyetlen ovis barátnő sem fog soha a büdös életben vállalkozni. Jelenleg 52 Barbie-nk van, ez mind Nóri, és van egy Ken is, amit szerintem kifejezetten az én bevonásomra szereztek be a család nőtagjai.

A BEST magazin legfrissebb számából további részleteket is olvashatsz Bochkor Gábor könyvéből, amiben további érdekes gondolatokat oszt meg életének mozzanatairól.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik