Szórakozás

Várkonyi Andrea nem engedi, hogy eltartsák

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor már kapcsolatuk eleje óta külön kasszán élnek. A csinos műsorvezető bevallotta, számára ez azért fontos, mert soha, egyetlen férfinak sem akarja megengedni, hogy eltartsa őt.

“Érdekes periódust hozott számunkra, hogy Gábor nem rádiózik reggelente. Egyrészt még jobban összetart bennünket, másrészt eddig nem tapasztalt feszültségeket is hoz a kapcsolatunkba. Olyan ember vagyok, aki nagyon együtt él a társa gondjaival. Ez az időszak rám is kihat, de persze Gáborra sokkal nagyobb hatással van” – kezdte az Új Ásznak Andrea, akit bántják a rosszindulatú pletykák, miszerint ő annak idején csak “beleült a jóba”.

(Fotó: TV2)

“Aki ismer, az pontosan tudja, hogy engem soha senki nem tartott el. A szüleim úgy neveltek, hogy mindig megálljak a saját lábamon. Egyébként sem tudom elviselni, ha kiszolgáltatott vagyok. Számomra teljesen természetes, hogy megkeresem magamra a pénzt. Gáborral már a kapcsolatunk eleje óta külön kasszán vagyunk, tehát ennek az egésznek semmi köze ahhoz, hogy megszűnt a munkahelye” – tette hozzá Várkonyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik