Szórakozás

Tóth Gabi: Bekövetkezett amitől a legjobban rettegtem

Toth-Gabi(1)(960x640)(1).jpg (Tóth Gabi)
Toth-Gabi(1)(960x640)(1).jpg (Tóth Gabi)

Élete egyik legnehezebb döntésén van túl az énekesnő.

Az X-Faktor nézői úgy döntöttek, hogy Tóth Gabi két mentoráltját Szabó Ádámot és Csordás Ákost küldi párbajozni. A párbajdalok után Gabi, Alföldi Róbert és Geszi Péter is úgy döntött, hogy Ádámnak kell hazamennie.

Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek.

“Bekövetkezett az, amitől a legjobban rettegtem eddig” – utalt arra, hogy két mentoráltja közül kellett választania.

“Nagyon kemény volt, érzelmileg megviselt, de azért annyira nem, hogy összezuhanjak. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok mindkettejükre, Ádám nagyon erős és megértette, hogy miért az ő nevét mondtam. Neki már van egy rutinja. Őt már annyira nem féltem útjára ereszteni, Ákosnak még szüksége van a támogatásra. Azt hiszem a végsőkig menetelni fogok vele, mert hiszem azt, hogy Ákos megnyerheti ezt a szériát” – magyarázta Gabi, aki szerint most már a közönségnek is nagyon nehéz dolga van.

Fotó: RTL Klub

“Sajnálom, hogy így alakult, de azt is tudom, hogy Ádám is megkönnyebbült kicsit és nagy dolgok állnak még előtte” – mondta az énekesnő, aki már a fináléra koncentrál.

“Jó lesz holnap újult erővel elkezdeni a napot, igazából most nagyon megszívtam magam. Már csak két hét van a fináléig és nagyon remélem, hogy ott lesz Ákos is. Én mindent megteszek ezért” – tette hozzá a műsor után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik