Szórakozás

Tüzes élményeiről mesélt Jakabos Zsuzsa és Dukai Regina

A csinos úszónő és modell nem volt rest tűzijátékot lőni a levegőbe.

A tűzzel játszott a három híresség, amikor összeállították saját tűzijáték-kompozíciójukat, amelyekkel december 19-én, az első Tűzijáték Fesztivál győztesének címére pályáznak. Garami Gábor a legbátrabb versenyzőnek járó díjat már megnyerte, ugyanis a sajtótájékoztató közepén gyújtotta meg az egyik „csillagszórót” – nem kis meglepetést okozva ezzel.

„Rendkívül nagy élmény volt fellőni a tűzijátékokat. Olyan izgatottan vártam a pillanatot, mint egy kisgyerek. Régebben ugyanis mindig a fiúk, általában az apukám indította el a gépezetet. Imádom a fehér-ezüst színekben pompázó, szökőkúthoz hasonlító alakzatokat, a harsány színeket, és az óriási durranásokat, annyira nem kedvelem. Gyerekkoromból rémlik, hogy a kedvencem egy méhecske kompozíció volt, ami a levegőben pörgött, ez mindig lenyűgözött.” – mesél lelkesen Dukai Regina, aki ugyan kicsit fél a tűzijáték csattogó zajától, ennek ellenére vagányan lobbantotta lángra a gyújtózsinórt.

Garami Gábor piromániás hajlamairól is tanúságot tett

Garami Gábor a népszerű rádiós műsorvezető, aki emellett zenész karrierjét is egyengeti, igazán otthonosan mozgott a „tüzes világban”.

„Mikor meghívtak erre az izgalmas rendezvényre azonnal két film ugrott be nekem, a Tűz van babám, és az Egészséges erotika. Mivel katona voltam, így nem áll távol tőlem a tüzeskedés, igaz akkor bombák közelében mozogtam, és azért a tűzijáték, az más. Egyébként óvatos duhaj vagyok, és az elővigyázatosságra figyelmeztetek is mindenkit, hisz, ahogy a katonaság sem, ez sem játék.” – intette óvatosságra a jelenlévőket a műsorvezetője, aki azért piromán hajlamairól is tanúbizonyságot tett azzal, hogy a sajtóesemény közepén, beltérben gyújtotta meg a neki leginkább tetsző minitűzijátékot.

„Számomra a látványosság a lényeg, színpadi emberként szeretem, ha a durranást nagy füst kíséri, szerintem akkor ütős, ha van valami utóhatása. Főként a fehér, villódzó fényekért vagyok oda, a zöld és kék valahogy már túl sok nekem.”

Jakabos Zsuzsi a víz mellett a tűzzel is jó barátságban van

„Ki vagyok békülve az elemekkel. Imádom a tüzet, a tábortűz kimondottan nagy kedvencem, karácsonykor pedig mindig én gyújtom meg a gyertyákat. Mondjuk a tűzijátékkal így közelebbről csak most hozott össze a sors, de fantasztikus élmény volt elindítani a masinát. A legjobban a nagy, fényes, nagyot csattanó elemek tetszenek, és az egy pontban felvillanó, lehulló alakzatok” – mosolyog az olimpikon úszónő, aki bátran ugrott fejest a rakéták világába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik