Szórakozás

Modellnek állt Jakabos Zsuzsa olimpikon úszónő

Két szépség a kamera két oldalán. Olimpikon úszónkat, Jakabos Zsuzsát Debreczeni Zita fotózta le, csakis a SportKlub MezTelenül című műsora kedvéért. Zsuzsát a nemzetközi sajtó az olimpia legszexibb sportolójának választotta, ő azonban nem vágyik modellkarrierre, marad az úszásnál.

Jakabos Zsuzsának a modellkedés csak hobbi, kizárólag akkor vállal fotózásokat, ha az belefér idejébe az edzések mellett. A MezTelenül kedvéért most Debreczeni Zita fényképezőgépe elé állt, majd másnap repült is tovább Dubaiba egy világversenyre. A fotózás előtt az úszót Szabados Ági, a SportKlub riportere Lilu fodrászszalonjába, az R2-be és egy profi sminkeshez is elkísérte.

Zsuzsát néha kifejezetten zavarja, ha nem sportteljesítménye, hanem szépsége a téma. „Az olimpiára úszni és versenyezni mentem, rossz érzés volt, hogy nem arról beszélnek, hogyan teljesítettem, hanem arról, hogy milyen szép vagyok” – magyarázta Jakabos Zsuzsanna.

Mivel Zsuzsa ízig-vérig nő, alkalmanként azért élvezi, ha a kamerák kereszttüzében állhat. „A mai nap teljesen más volt, mint ahogyan a hétköznapjaim telnek, épp ezért nagyon érdekes volt számomra. Mindenkinek kell egy hobbi, lehet, hogy nekem éppen a modellkedés lesz az” – tette hozzá Zsuzsa.

A fényképezőgép másik oldalán egy már jól ismert modell, Debreczeni Zita állt, aki szerint Zsuzsa ebben a szakmában is komoly sikereket érhetne el.

„Zsuzsa modellként is abszolút megállná a helyét. Magas, nagyon szép, gyönyörűen pózol, jól bánik a testével és az arcával, külföldön szerintem hatalmas karrier állna előtte” – mondta el Debreczeni Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik