Szórakozás

Vin Diesel megható találkozása Paul Walker édesanyjával

A Halálos iramban filmek főszereplője Walker családjához utazott a halálhír után.

Vin Diesel és Paul Walker kapcsolata nagyon szoros volt, nem csak a Halálos iramban filmek miatt, de a magánéletben is jó kapcsolatot ápoltak. A színész, ahogy megtudta, hogy Walker életét vesztette egy balesetben, azonnal a családhoz utazott, mert azt gondolta, szükségük lesz az ő támogatására. Walker édesanyja azonban alaposan meglepte a színészt, aki a találkozás során jött rá, hogy igazából neki volt szüksége a Walker-család vigasztalására.

“Amikor meghallottam, mi történt, azonnal visszarepültem Kaliforniába, és a repülőtérről egyenesen az édesanyja házához rohantam. Azt gondoltam, szükségük lesz az erőmre, és csak akkor döbbentem rá, hogy nekem van szükségem az övékére, amikor odaértem és összetörtem a család előtt. Az édesanyja megölelt és azt mondta nagyon sajnálja. Erre én azt mondtam neki: ‘Sajnálja? Ön az édesanya, aki elveszítette a fiát.’ Ő pedig erre csak ennyit felelt: ‘Igen, de te elveszítetted a másik feled'” – írta ki Facebook-oldalára Vin Diesel.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Walker barátnőjét mennyire összetörte szerelme halála: a fiatal lány mezítláb, kisírt szemekkel nézte meg a baleset helyszínét.

Olvasói sztorik