Szórakozás

Így ismerkedett meg Cseke Katinka és a 3 gyerekes roma zenész

Cseke-Katinka(4)(960x640).jpg (Cseke Katinka)
Cseke-Katinka(4)(960x640).jpg (Cseke Katinka)

A színésznőt nem érdekli a 17 év korkülönbség! Azt se bánja, hogy új párjának már van három gyereke, és hogy a fiatal, jóképű roma fiú még egy fedél alatt él gyerekei édesanyjával.

Mint megírtuk, néhány hete alkot egy párt Cseke Katinka és Váradi Robi. A többgyermekes zenész és a színésznő kapcsolatáról a ma megjelent Storyból derül ki a legtöbb információ, többek között az, hogyan ismerkedtek meg.

Fotó: dppi

“Sorsszerű találkozás volt!” – kezdi a Storynak a maga összetéveszthetetlen lendületével a Jóban rosszban színésznője. “Egy klubban ültem a barátnőmmel, ahol éppen a Váradi Roma Café játszott. Ketten ültek a zongoránál, mikor a színpadon megjelent egy hihetetlen jóképű férfi. Odasúgtam a barátnőmnek, ‘Ha ő is leül játszani, tuti hátast dobok’. Amikor elkezdett zongorázni és énekelni, sírva fakadtam.” Katinkának fogalma sem volt arról, hogy rajta is megakadt a jóképű fiatalember szeme. Később levelezni kezdtek, és egymásba szerettek. Azóta már Olasz gyermekei is elfogadták a színésznőt, és úgy tűnik, jóideig elválaszthatatlanok lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik