Szórakozás

Cseke Katinka babát szül új kedvesének?

Cseke Katinka (Cseke Katinka)
Cseke Katinka (Cseke Katinka)

A Jóban Rosszban színésznője a hírek szerint együtt van a Váradi Roma Cafe zenészével. A 18 évvel fiatalabb Váradi Róbert "Olasz" ismerősei közül azonban többen nem értik a zenész döntését.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk egy nála 18 évvel fiatalabb fiúval jött össze Cseke Katinka. A színésznő nem beszél a kapcsolatáról, de a Váradi Roma Cafe zongoristája, Váradi Róbert “Olasz” nem tagadta: valóban egymásba szerettek. A Facebookon sem titkolják a románcot, heves, szerelmes üzeneteket váltanak.

Persze vannak, akik komolyan kételkednek a kapcsolatban.

“Most ez igaz? Nem mondod komolyan, otthagytad azt a szép lányt, ezért a Katinkáért, de diló vagy” – írta egyik ismerőse Olasznak, aki nem maradt el a válasszal.

Fotó: TV2

“Igazi szépség belül van!!! Kislányok és amúgy is, nagyon szép az én szerelmem” – tette hozzá a zenész.

Más abban bízik, hogy Olasz a Jóban Rosszban színésznőjével alapít új családot. A fiatal fiúnak amúgy már van három gyermeke.

“Az irigység a legnagyobb elismerés! Katinka lába nyomába nem jöhet egyik sem!  Sok boldogságot nektek és egy szép babát” – írta Olasz másik barátja.

Cseke Katinka egyébként egyelőre hallgat, csak a Facebookon változtatta meg a családi állapotát. A Borsnak is csak annyit mondott, hogy semmiről sem szeretne nyilatkozni, az új szerelemről sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik