Szórakozás

Mentő vitte kórházba Kandász Andreát

mentoauto(2)(960x640).jpg (mentő, )
mentoauto(2)(960x640).jpg (mentő, )

A műsorvezető olyan rosszul lett, hogy még a mentők telefonszáma sem jutott eszébe. A férjét hívta.

Kandász Andrea egyedül volt otthon, amikor hirtelen éles fájdalom hasított a testébe, szédülni kezdett és zavart lett. Annyira megijedt, hogy hirtelen a mentők száma sem jutott eszébe.

“Telefonon beszéltem, amikor éreztem, hogy elvesztettem a gondolatmenetemet, és egy szó sem jön ki a torkomon. Elnézést kértem, és már ki is esett a kezemből a telefon. Nagyon elgyengültem, szédültem, és hirtelen hatalmas görcsöt éreztem a hasam bal oldalán. Egyedül voltam otthon, még a mentő száma sem jutott hirtelen eszembe” – mesélte a Blikknek Kandász Andi.

Kandász Andinak annyi ereje szerencsére még volt, hogy gyorsan tárcsázza a férjét, aki azonnal hívta a mentőket. Andreát kórházba vitték, ahol kiderült, mi okozta a bajt.

“Kiderült, hogy a gyengeség és ájulásérzés valószínűleg azért volt, mert a fájdalom keltette pánik miatt gyorsan kapkodtam a levegőt. Miután jó kezekbe kerültem, megnyugodtam; a kórházban úgy éreztem magam, mint valami hollywoodi sorozatban. Engem is kivizsgáltak, ultrahang, labor, röntgenek. Kiderült, hogy a vizsgálatok alapján makkegészséges vagyok, az epekő pedig éppen akkora, és éppen ott van, ahol két éve. Végül a hasi sebész azt mondta, az erőlködéstől valószínűleg a vastagbélben kialakult apró kis kitüremkedésekben, sérvecskékben keletkezett egy bakteriális fertőzés, amely most belobbant. Antibiotikumot kaptam rá” – mondta a lapnak a műsorvezető, akit korábban azért műtöttek, hogy elkerüljön egy esetleges trombózist.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik