oszter alexandra (oszter alexandra, )
Szórakozás

Oszter Alexandra próbára teszi Hujbert

A színésznő hússal és welcome-drinkkel kínálta Hujber Ferit, aki korábban alkoholista volt és már csak nyers ételeket eszik.

A SuperTV2-n futó Hal a tortánban ezen a héten Oszter Alexandra, Oszter Sándor, Varga Győző, Esztergályos Cecília és Hujber Feri méri össze főzőtudományát – írja a StoryOnline.

Az első házigazda Oszter Alexandra, aki igyekszik kitenni magáért, de Hujbert alaposan próbára teszi azzal, hogy forralt borban sült kacsamellet készít, és természetesen welcome-drinkkel is készül. Alexandra ugyanis nem tudott Feri alkoholproblémáiról és arról, hogy a színész már egyáltalán nem iszik alkoholt.

Fotó: Munkatársunktól

“Én a Ferit nem ismertem korábban közelebbről, néha találkoztunk tévében, itt-ott, de nem beszélgettünk sokat, és nem tudok semmit a szokásairól. Az feltűnt, hogy nem iszik egyáltalán alkoholt, de én ezt tiszteletben tartom” – mondta Alexandra a Hal a tortán mai adásának felvételén.

Hujber pedig elárulta, hogy egy ideje már csak nyers ételeket hajlandó fogyasztani, ezért egy átlag fűszerezésű étel számára már horror.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.