szerelemlakat (szerelemlakat, )
Szórakozás

Megbocsátott barátnője a nőverő VV Cristofelnek

Az egykori valóságshow szereplő bevallotta, hogy valóban megütötte kedvesét, aki azonban már megbocsátott neki.

Valóban megütöttem, nem tudom és nem is akarom tagadni! Szerencsére Vivien megbocsátott, aminek nagyon örülök. Ő egy aranyos és kedves lány, rengeteget köszönhetek neki, nem is értem, hogyan tehettem vele ilyet. Iszonyatosan szégyellem magam, soha többé nem bántom” – magyarázta a Blikknek VV Cristofel.

A napilap szerint a háttérből hallani lehetett, hogy Vivien valóban ott van mellette, de nem örül annak, hogy Cristofel világgá kürtöli kibékülésüket. Fél nappal később pedig a kubai azt kérte a Blikk újságírójától, inkább azt írja, hogy nincsenek együtt Viviennel.Hogy pontosan mi az igazság, nem tudni, de tény, hogy miközben Cristofel a Blikk újságírójának szabadkozott, a lány ismét ott volt mellette.

Viven egyébként nemrég árulta el, hogy VV Crisofel brutálisan megverte. A lány a fájdalmai miatt kórházba is elment, ahol agyrázkódást állapítottak meg nála és az egyik dobhártyája is beszakadt.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.