Szórakozás

Krasznai vagy Danics Dóra nyeri meg az X-Faktort?

Már csak öten vannak versenyben az X-Faktorban és úgy tűnik Danics Dóra az, aki nem tud hibázni, míg Krasznai vérprofi a színpadon.

Lehet, hogy a X-Faktor történetében először nő nyeri meg a tehetségkutatót?

Danics Dóra még soha nem volt olyan szexi és felszabadult, mint a szombati műsorban. A mentoroktól is kedvező kritikát kapott, Szikora szerint tüzes volt, míg Geszti azt mondta, hogy valódi bulikirálynő, aki győztes alkat. Annyi biztos, hogy az öt döntős közül eddig csak Danics nem párbajozott az majd vasárnap kiderül, hogy ez így marad-e.

Csordás Ákos Kovács Ákos dalát az Induljon a banzáj-t énekelte, ami egyértelműen rossz döntés volt és nemcsak azért, mert pénteken Ákos dala Szinetár Dórának sem hozott szerencsét mivel kiesett a Sztárban Sztár című műsorból…Szikora szerint Csordás előadása olyan volt, mint egy városi vőfélyköszöntő. Szerintünk ő nagy esélyes arra, hogy párbajozzon.

Azt nem tudjuk, hogy Szabó Ádám mit énekelt először, mert a szexi csajok teljesen elvonták a figyelmünket. Alföldi szerint Tom és Jerry felnőttváltozatát láthattuk Ádámtól. A második produkciónál azonban a fiatal énekes teljesen felszabadult volt, ugyanis már a kezében tarthatta “Mónikát” azaz harmonikát. Ezt a hülye szóviccet pedig nem mi találtuk ki.

Krasznai Tündét nagyon bírjuk, de az első dala inkább ijesztő volt, mint jó annak ellenére, hogy a mentorok teljesen el voltak ájulva tőle. Ettől függetlenül profi volt és nem érdemelné meg, hogy párbajozzon.


A ByTheWay-es fiúk LGT-től az Embertelen dalt és a Lady Marmalade-ot énekelték. Christina Aguilera, Lil Kim, Mya és Pink dala nagyon felzaklatta Tóth Gabit. Azt mondta ugyanis, hogy elképzelte a fiúkat babydollban. Mi örülünk, hogy azért felöltözve maradtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik