Szórakozás

Félig kopasz lesz Varga Viktor kedvese

Varga-Viktor-Cinthya-Dictator(1)(960x640).jpg (varga viktor, cinthya dictator, )
Varga-Viktor-Cinthya-Dictator(1)(960x640).jpg (varga viktor, cinthya dictator, )

Cinthya túl van az első sugárkezelésen, és bár fél a mellékhatásoktól, az orvosok szerint elcsípték a bajt.

Varga Viktor kedvese, Cinthya betegsége kezdetén az egészsége mellett a haja miatt aggódott a leginkább: attól félt, hogy ha kemoterápiára lesz szükség, kihullik a hajkoronája. A drasztikus kezelésre végül nem lett szükség, ám a sugárkezelés miatt még így is elveszítheti a haját egy területen.

“A fültőből indulnak el ezek a csomók, tehát elkerülhetetlen, hogy a hajamnak egy része elmenjen. Azt mondták, 4-5 hónap, amíg visszanő a hajam. De annyira sok hajam van szerencsére, és ez most is látszik, simán arra fogom fésülni, vagy esetleg kinyírom, és akkor félig-meddig kopasz leszek. Bár nem tudom, Viktornak mennyire jönne be, de most szerintem kaptam rá felmentést, hogy legyen ilyen hajam” – mesélte az Aktívban Cinthya.

Varga Viktor kedvese attól is tart, hogy a kezelés mellékhatásai épp karácsonykor lesznek a legkellemetlenebbek. Abban azonban biztos, hogy nem fogja elhagyni magát a betegség miatt.

“Nekem nagyon fontos, hogy ne hagyjam el magam, hogy jaj, most beteg vagyok, és otthon kell feküdnöm. Ugyanúgy folyik tovább az életem, mint eddig. Most is délelőtt még sugárkezelésen voltam, most pedig itt vagyok egy fotózáson, és én ettől sokkal jobban érzem magam, hogy itt vagyok és boldog vagyok, hogy felkértek rá, mert ez egy nagyon nagy megtiszteltetés számomra és ez is erőt ad, hogy folytassam” – tette hozzá Cinthya, aki korábban arról is mesélt, miért vállalta, hogy a nyilvánosság előtt küzd meg a betegséggel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik