Szórakozás

Varga Viktor szexszel gyógyítja barátnőjét

Varga Viktor & Cinthya Dictator (varga viktor, cinthya dictator, )
Varga Viktor & Cinthya Dictator (varga viktor, cinthya dictator, )

A nemrég komoly műtéten átesett Cinthya Dictatort nemcsak ápolja kedvese, Varga Viktor, hanem intenzív szexterápiával gyógyítja.

Másfél héttel ezelőtt három csomót távolítottak el Cinthya Dictator nyakából az Országos Onkológiai Intézetben, ami után még mindig lábadozik. A minél gyorsabb gyógyulásban pedig párja, Varga Viktor segít neki otthon, méghozzá egyedi módszerrel – szexterápiával.

“A múlt hetet megelőző pár nap volt életem legkeményebb időszaka. Az altató és a fájdalomcsillapítók megtették hatásukat Cinthynél, de én igyekeztem türelmes és kitartó lenni. Ő pedig a hálószobában hálálta meg a kedvességem. Az elmúlt egy hétben nagyon sokat szeretkeztünk, teljesen kifacsart! Cinthya nemrég rájött, hogy mi a legjobb neki, és egyszerűen képtelen leállni, én pedig boldog vagyok, ha ez segít neki. Rendkívül örülök, csak most olyan fáradt vagyok, hogy alig állok a lábamon” – mondta nevetve a Blikknek az énekes.

Viktor azt is hozzátette, hogy szerinte Cinthya most, a műtét után szabadult fel csak igazán szexuálisan, és ő is először engedi, hogy barátnője vágyai érvényesüljenek az ágyban. Hátha ezzel is elősegíti, hogy mihamarabb egészséges legyen.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik