Király Linda (Király Linda)
Szórakozás

Király Linda ismét cikibe került a Himnusz miatt

Király Lindának tényleg nincs szerencséje a magyar Himnusszal, most Mága Zoltán hegedűkoncertjén került kellemetlen helyzetbe.

Tegnap ünnepi koncertet adott Mága Zoltán és több híresség mellett, meghívta Király Lindát is. Minden jól indult, a Hegedűvarázs koncert teltházas volt, a hegedűvirtuóz öt millió forintot adományozott a Fülöp-szigeteki éhező árva gyermekeknek a Baptista Szeretetszolgálat révén. Amikor azonban a zenészek elkezdték játszani a Himnuszt, Lindán kívül már mindenki a színpadon állt.

“Azt hiszem az öltözőjében volt és senki sem szólt neki arról, hogy most már ki kellene jönnie” – mesélte a Hír24-nek az egyik vendég.

“Amikor megtudta, hogy lekéste a Himnuszt, teljesen kiborult a színfalak mögött, hisz köztudott, hogy ez egy érzékeny pont az életében. Persze voltak, akik rögtön arról beszéltek, hogy szándékosan nem ment ki, de én biztos vagyok benne, hogy nem így történt. Láthatóan nagyon rosszul érintette ez az egész” – tette hozzá az olvasónk.
Az eset után kerestük Király Lindát, aki rögtön a “menedzsmenjéhez” irányított minket, aki egyébként nem más, mint Király Tamás, az énekesnő apukája.

Fotó: RTL Klub

“Linda szerződésében nem szerepelt, hogy a színapdon kellett volna lennie a Himnusz alatt. Egyébként sem tudott róla, mert ahogy mondták az öltözőben volt. Amúgy őt maximum az újságírók tudják kiborítani, akik állandóan visszatérnek egy évekkel ezelőtti esethez. Lindának semmi problémája a Himnusszal, alig várja, hogy egyszer elénekelje” – tette hozzá a Király-testvérek menedzsere.

Mint ismert, Lindát 2003-ban kérték fel, hogy énekelje el a Himnuszt a Kelet-Nyugat Kosárlabda Gálán. Az énekesnő azonban elrontotta a szöveget, ami aztán nem is jutott eszébe. A közönség kiborult, míg végül a helyzetet Király Tamás oldotta meg és elénekelte lánya helyett. Linda egyébként azóta többször bocsánatot kért a baki miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!