Szórakozás

Régi emlékeket idéz Király Linda balladája

John Newman egy pörgős nyári dallal került a dobogó élére és második hete tartja előkelő pozícióját, miközben Király Linda új balladájával készül bevenni a Class40 csúcsát. Mariah Carey pedig nemrég Miguellel közös szerzeményével debütált hazánk leghallgatottabb rádiójában.

A fiatal, 23 éves brit soulénekes, John Newman 2004 óta foglalkozik zenével, egyik legutóbbi közös dalát Rudimentallal készítette tavaly nyáron. A 23 éves Newman első albumára azonban mostanáig kellett várni, és úgy tűnik, megérte: az első kislemez, a Love Me Again dinamikus R&B-pop-soul egyveleg, amely második hete vezeti hazánk mérvadó listáját.

Balladával tért vissza másfél év szünet után Király Linda. Nemrég debütált a Class40-ben a Runaway (Beautiful Tragedy), amelynek szövegét maga Linda írta. A dal hamarosan magyar nyelven is elkészül, akusztikusabb hangzású zenei alappal. Linda elmondása szerint régi, mély érzelmeket hozott elő belőle a felvétel. Az aranyhangú énekesnő újdonsága jelenleg a toplista harmincötödik helyén áll.

Mariah Carey ismét bebizonyította, hogy messze nem áldozott le még a csillaga. Legújabb szerzeménye az amerikai előadó-producer Miguellel közösen megírt R&B-popnóta. Az igazi nyári hangulatot sugárzó videoklippel együtt a Beautiful zeneileg és esztétikailag is egyedi élmény. Sajnálatos baleset is történt azonban a klip forgatása közben: az énekesnő megsérült és kificamította a vállát, néhány napra kórházba is került.

A baleset okáról megoszlanak a vélemények, a stáb egyik tagja szerint Mariah cipősarka túlságosan magas volt, ezért esett el. A filmet egyébként Carey férje, Nick Cannon rendezte. Az énekesnő múlt héten debütált dala jelenleg harmincadik a Class FM slágerlistáján.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik