Bardosi-Sandor(960x640)(1).jpg (Bárdosi Sándor)
Szórakozás

Tovább küzd a lakásáért Bárdosi Sándor

Az olimpiai ezüstérmes birkózó nem adja fel, hogy visszaszerezze a lakást, aminek a kifizetését ellehetetlenítették.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Bárdosi Sándor nehéz helyzetbe került, mert volt klubjától nem kapott fizetést, ráadásul a klubtól kapott lakását is el akarták venni tőle. A helyzet még mindig nem oldódott meg, ám a sportoló úgy döntött, egyelőre lekerül a napirendről, hogy elhagyja az országot, és tovább küzd a lakásáért.

“Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy a lakás problémája megoldódjon, de nem adom fel, és bízom benne, hogy sikeresen zárul majd a dolog. A külföldre költözésről volt ugyan szó, ám ez most lekerült a napirendről, helyette rengeteget dolgozom” – mesélte a Hír24-nek Bárdosi, akitől azt is megkérdeztük, valóban kapott-e Majkáék hárommilliós nyereményéből másfél milliót. A sportoló sejtelmesen válaszolt: “Vagyunk olyan viszonyban Majkával, hogy ha megbeszélünk valamit, akkor betartottuk volna a szavunkat.”

Bárdosi mindenesetre a lakásprobléma mellett most főleg sportolóira koncentrál, akiket sorozatosan készít fel az MMA- és birkózóbajnokságokra, neki azonban már nem hiányzik az aktív versenyzés.

“Ritkán állok be edzeni, és nem hiányzik már a versenyzés sem. Úgy gondolom, én 35 évesen már bizonyítottam eleget, most jöjjenek a fiatalok, és bizonyítsanak ők” – tette hozzá Bárdosi Sándor.

Bárdosi élete legnehezebb pillanatában

Volt már Bárdosinak durvább kihívása is az életben – mikor Növényi Norbert megvallotta neki gyengéd érzelmeit. Na, ezzel mit lehet kezdeni:

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!