Szórakozás
Bardosi-Sandor(960x640)(1).jpg (Bárdosi Sándor)

Tovább küzd a lakásáért Bárdosi Sándor

24.hu
24.hu

2013. 11. 25. 06:00

Az olimpiai ezüstérmes birkózó nem adja fel, hogy visszaszerezze a lakást, aminek a kifizetését ellehetetlenítették.

Korábban a témában:

Mint arról korábban már beszámoltunk, Bárdosi Sándor nehéz helyzetbe került, mert volt klubjától nem kapott fizetést, ráadásul a klubtól kapott lakását is el akarták venni tőle. A helyzet még mindig nem oldódott meg, ám a sportoló úgy döntött, egyelőre lekerül a napirendről, hogy elhagyja az országot, és tovább küzd a lakásáért.

“Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy a lakás problémája megoldódjon, de nem adom fel, és bízom benne, hogy sikeresen zárul majd a dolog. A külföldre költözésről volt ugyan szó, ám ez most lekerült a napirendről, helyette rengeteget dolgozom” – mesélte a Hír24-nek Bárdosi, akitől azt is megkérdeztük, valóban kapott-e Majkáék hárommilliós nyereményéből másfél milliót. A sportoló sejtelmesen válaszolt: “Vagyunk olyan viszonyban Majkával, hogy ha megbeszélünk valamit, akkor betartottuk volna a szavunkat.”

Bárdosi mindenesetre a lakásprobléma mellett most főleg sportolóira koncentrál, akiket sorozatosan készít fel az MMA- és birkózóbajnokságokra, neki azonban már nem hiányzik az aktív versenyzés.

“Ritkán állok be edzeni, és nem hiányzik már a versenyzés sem. Úgy gondolom, én 35 évesen már bizonyítottam eleget, most jöjjenek a fiatalok, és bizonyítsanak ők” – tette hozzá Bárdosi Sándor.

Bárdosi élete legnehezebb pillanatában

Volt már Bárdosinak durvább kihívása is az életben – mikor Növényi Norbert megvallotta neki gyengéd érzelmeit. Na, ezzel mit lehet kezdeni:

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.